SOULFOODS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 197 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Soulfoods. Meer weten? Ontdek meer

10 dec 2023 om 21:32 Het eten was aan de late kant. Wij werden netjes opgebeld dat het iets later kwam en kregen als compensatie een drankje. Het eten was heerlijk en goed warm.
3 dec 2023 om 21:02 Bestelling tot op heden niet aangekomen. Ze nemen de telefoon niet op. Schandalige service
3 dec 2023 om 20:44 Anderhalf uur gewacht maar het eten maakte alles goed! Super kwaliteit.
2 dec 2023 om 19:10 GEWELDIG!!!
26 nov 2023 om 21:13 It was on time and the food was delicious as expected loved it
25 nov 2023 om 23:31 Duurde 2 uur voordat eten er was. Eten was lauw en matig kwa smaak.
23 nov 2023 om 20:10 Maaltijd was matig warm en best wel veel geld voor wat het is
19 nov 2023 om 21:42 2 uur wachten echt niet normaal en dan lauw eten nooit meer
19 nov 2023 om 19:40 Heerlijk eten. Bestel hier vaak!
16 nov 2023 om 8:13 Was erg verbaasd om te zien dat ik er weer kom bestellen alleen een haar in m’n eten hoeft de volgende keer niet.
12 nov 2023 om 19:40 Was weer heerlijk. Nu perfecte patat en vlees verhouding van de loaded fries. En een leuke boodschap op de verpakking waar ik het 100% mee eens ben! Ook was het eten op tijd bezorgd, pluspunten!!
8 nov 2023 om 18:02 Bestel vaker altijd top, nu zat er weinig friet bij de loaded fries en miste we de witte saus die er altijd op zit.